Falska och riktiga åsnor

en riktig åsna

En äkta och vänlig åsna från Rhodos

FOTO Ingemar E L Göransson

Är du villaägare eller funderar du på att köpa kåk? Efter Reinfeldts besked att ränteavdragen inte är säkra och inte kan långsiktigt ses som en grund för en husbudget så är det nog många som drar öronen åt sig. För vad annars kan man göra för att köpa hus det är ett långsiktigt åtagande som måste fa tydliga spelregler annars så kan man sitta pyrt till en vacker dag.Reinfeldts uttalande är uppseendeväckande då han ena dagen friar till de mest snåla villaägarna och lovar att fastighetsskatten ska bort och nu i helgen säger att det ska finansieras med försämrade eller borttagna ränteavdrag - är karl, förlåt mig sagt, en åsna eller har han drabbats av hybris i ett galopperande stadium?

 

Andra åsnor är Sven Nylander och andra välkända friidrottare som har ertappats på muggen snortande kokain. Idioter, ja men än värre; dessa är exempel för andra idrottare och främst idrottande ungdomar. Nu står dessa idioter med sin hybris på muggen och drar i sig knark och sedan tror att de kan komma undan med allt. Deras straff blir rättsväsendets sak medan deras eftermäle blir dödande.


 


32226-66


Till sist…….

 

………det lilla tyska skivbolaget GRMBIT har gett ut två fantasiska och klassiska jazzkonserter i deras fullständiga forn: Thelonius Monk Quartet with John Coltrane At The Five Spots och Art Blakey & The Jazz Messengers At Club Saint Germain. Blakey här på toppen av sin kreativitet och ännu en strålande inspelning med Monk och Coltrane från deras korta samarbete i slutet av 1950-talet.

Glöm inte min hemsida: www.kulturochpolitik.se !


Kommentarer
Postat av: Julia§

Bläääääääääää!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2006-10-18 @ 08:53:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0