Telias varumärke - Spam och och krånglande e-post ??

Nu börjar tröttna på Telia. För, vete fan, vilken gång i ordningen så lägger Telias e-postsystem av. Det skedde igår och då startar naturligtvis det helt meningslösa hjälpprogrammet i gång och skall analysera. Stäng av skiten och in på deras hemsida där, mycket riktigt det står att vissa kunder har problem med att hämta hem på sina e-postkonton. Om detta skedde någon enstaka gång men det sker nästan varje vecka numera. Är Telias e-postsystem så erbarmligt under dimensionerat eller vad?


En annan sak med Telias e-postsystem är att uppenbarligen är vidöppet för spam. Det hjälper inte med några virusprogram hur hårt det än är ställda utan skitmailen med erbjudande om penisförlängare, skor, juveler, klockor, kasinon och annan skit väller in varje dag i en aldrig sinade ström.


Man kan blockera ord, fraser, avsändare osv. men det hjälper inte när inte Telia gör något för att stoppa skiten redan i källan det vill säga i Telias egna servrar.


Det här är irriterande, det är slöseri med tid och det kostar mig pengar eftersom jag betalar Telia för min bredbandsuppkoppling som jag behöver både privat och för att kunna jobba hemma.


Telia skärpning gör något åt eländet!


http://www.kulturochpolitik.se/


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0