Nazistisk vapengömma; förberedelse för terrorism

Svenska Motståndsrörelsen är en nazistisk sekt som avslöjats idag med att ha stora vapengömmor. De här krypen har uppenbart förberett sig för det stora raskriget som dessa förståndsbefriade extremister envisas prata vitt och brett om.


Avslöjandet är en viktig varning till det demokratiska samhället att inte underskatta det jävelskap som de här, låt vara fåtaliga stollar, för enskilda människor. Tänk er själva vad en sådan renrakad nasse kan göra med en laddat automatvapen. Polis och resten av det juridiska systemet måste låta lagens bokstav slå ner utan pardon mot dessa extremister och utan pardon. När de börjar beväpna sig har de tagit steget över till terrorism från politisk stollighet.


Att polisen avslöjar dem är utan tvivel ett tecken på att de tar hotet på fullaste allvar. Men samtidigt måste deras förutsättningar att värva nya proselyter för sina odemokratiska organisationer och inte låta dem ostört visa upp sin fula nuna på våra gator och torg.


I Nyköping har sedan en månad vanligt folk ställt sig på torget och skramlat med sina nyckelknippor för att förhindra nassepacket att manifestera sin avskyvärda politik. Ett föredöme är nyköpingsbornas aktion som borde bli det för exempelvis oss som bor i Linköping och där nassepacket brukar demonstrera sin uppfattning utan att varken polis eller någon annan hittills gjort något för att utan våld förhindra det.


http://www.kulturochpolitik.se/


Kommentarer
Postat av: a

förberedelse för terrorism har du hittat på själv!
sånna här påhitt gör mig till vansinnig och ger mig en önskan att döda förvanskare.

2008-03-11 @ 12:10:04
Postat av: Ingemar E L Göransson

Varför beväpnar sig man annars om inte för att använda vapnen? Att driva politik med vapen är per definition terrorism.

2008-03-11 @ 13:06:37
URL: http://ingemarsblogg.webblogg.se
Postat av: Ottar

Det är något underligt med den här historien. Sådant här skulle normalt slås upp betydligt större i svensk press, men rapporteringen känns närmast pliktskyldig. Jag ifrågasätter starkt om polisen verkligen funnit några vapen och sprängmedel. Det finns all anledning att misstänka att det hela rör sig om organiserade trakasserier från polisen.

2008-03-11 @ 14:32:08
Postat av: Ingemar E L Göransson

Varför i hela friden skulle polisen trakassera nazister? Det har slagits upp stort eftersom det varit första nyhet i TV och radio och toppnyhet i flera stora dagstidningar. Polisen har inget intresse av att fungera som nyhetsmäklare.

2008-03-11 @ 14:50:07
URL: http://ingemarsblogg.webblogg.se
Postat av: Ottar

Jag är inte särskilt naivt lagd och tar ingen uppgift från någon sida för god i fall som dessa. Politiskt misshagliga grupperingar och individer får alltid räkna med att särbehandlas även i formella demokratier som Sverige och SMR utgör därvidlag inget undantag.

2008-03-11 @ 15:15:43
Postat av: Ingemar E L Göransson

Sverige är ingen formell demokrati utan är ett samhälle med demokratiska institutioner, fria val och yttrandefrihet för alla - även politiska dårar, extremister och fårskallar.
Men det innebär inte att dessa ges rätt att med våld tvinga på övriga sina tokiga eller anti-demokratiska eller bigotta uppfattningar.

2008-03-11 @ 21:06:31
URL: http://ingemarsblogg.webblogg.se
Postat av: Polarius

Alla stater är byggda på ett våldsmonopol. Krigarkasten; polis, militär, väktare etc ges rätten att bruka våld för att försvara samhällets lagar och normer.
Motståndsrörelsen befinner sig i positionen som oppositionella, på fel sida av lagen.

Att de ger sig själva agent 00-status innebär inte att de är stollar eller terrorister, bara att deras världsbild skiljer sig radikalt från det rådande och att de ej kontrollerar rättsväsendet.

Imorgon kan det om vinden blåser rätt, vara de som definerar vilka som ges våldsmonopol eller inte.

2008-03-14 @ 20:54:28
Postat av: Ingemar E L Göransson

Polarius dåliga advokatyr för nazisternas föreberedelser för våld riktat mot det demokratiska samhället säger mer om Polarius än hans/hennes argumentation för våldsideologierna.
Det demokratiska samhället våldsmonopol har ju syftet att just monopolisera våldet till en yttersta utväg när demokratin är hotad av yttre eller inre fiender inte till att godtyckligt användas mot dess medborgare på grund av kön, hudfärg, religiös uppfattning eller annat som de som hotar anser vara motstocken. Det demokratiska samhället kontrollerar också våldsmonopolet genom de demokratiskt valda instutionerna.
Polarius kan vara säker på att vinder kommer inte att blåsa i hans önskade riktning för den kommer aldrig att tillåtas det.

2008-03-16 @ 07:07:52
URL: http://ingemarsblogg.webblogg.se
Postat av: någon

det här var kul, yttrandefrihet i sverige? nja det har vi ej,kanske på pappret men det skulle väl bara vara för att det ska låta fint!

2008-05-07 @ 12:06:40
Postat av: Ingemar E L Göransson

Är rätten att skaffa sig vapen en del av yttrandefriheten? det är väl snarast att den som försöker skapa privatarmeer kränker andras yttrandefrihet genom att använda hot mot för dem misshagliga?

2008-05-07 @ 16:04:23
URL: http://ingemarsblogg.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0