Fenomen i trio

Är det inte ganska märkligt med det här fenomen; när något går sönder så är det tre saker som alltid går sönder. Dvs. när tvättmaskinen behagar att lägga mitt i tvätten av barnens idrottskläder timmarna innan den viktiga matchen. Vilket innebär att man måste bryta sig in i maskinen för att få ut kläderna varefter torkningen sker med hårtorken som då överhettas och brinner upp.

 Som om det inte vore nog så bestämmer sig då bilen inte starta för att något har pajat i den komplicerade elektroniken varvid alla lampor behagar blinka likt en missanpassad juldekoration.
 
Känner ni igen fenomen? Varför händer detta också alltid när det är som mest olämpligt – dvs alltid eller när tiden är som mest pressad och alltid är så f-rbannat bråttom. 
 
De finns de som påstår att våra hushållsmaskiner, datorer, telefoner och bilar är programmerade att gå sönder efter en viss tid. Om det är sant eller inte  vet jag inte men visst är det märkligt att det inte går att konstruera prylar som inte likt Microsoft Windows måste hanteras som ett spädbarn dvs. måste ömsom mutas ömsom hotas för att fungera efter det som det ska fungera som.
 
Det är måndag idag. Då är man trött och då är de flesta ganska griniga. I vart fall jag men i morgon är det tisdag och snart är det dags att knoppa in efter att ha hängt ungarnas sportkläder som måste vara torra i morgon som är om 25 minuter. Måtte den j-a tvättmaskinen inte gå sönder nu, please!
 
Noterat

…Led Zeppelin fick Polarpriset – det räcker tydligen med att skrika tonsiller av sig för att förtjäna denna utmärkelse i år. Ett sällsynt överskattat band i min värld.

….Snart kan vi smörja in oss med djurkadaver om EU-kommisionen, det luktar dött tycker jag.

….På onsdag blir det fackeltåg i Linköping mot nynazismen – Ett värdigt och lugn protest mot dess mörkermän och utan maskerade AFA får vi hoppas.


Kommentarer
Postat av: Chadie

Jo det där mystiska tretalet går igen i många sammanhang tycker jag.
Jag vågar knappt skriva det här men jag tycker det ofta är så att när en kändis går bort blir det alltid tre i raken. Huha.

2005-11-08 @ 08:24:54
URL: http://chadie.typepad.com/chadie/
Postat av: Thomas O.

Måste instämma om Led Zeppelin. Om man nu tvunget måste ge Polarpriset till ett hårdrockband (Varför?) så borde man ha gett det till Deep Purple. DP har betytt mycket mera, ger fortfarande konserter och har nyss gett ut ett nytt album. För övrigt: Jimmy Page är/har varit satanist. Visste inte juryn det - eller struntade man i det?

2005-11-15 @ 21:34:31
URL: http://imponera.blogspot.com
Postat av: Ingemar E L Göransson

Frågan är måste man ge till ett hårdrocksband och varför? Det vore mer berättigat till rootsmusiker som Taj Mahal, Ry Cooder, Prof Longhair (lever han förresten??), Waylon Jennings, Emmylou Harris o.s.v.

2005-11-26 @ 12:48:09
URL: http://ingemarsblogg.webblogg.se
Postat av: Lasse Andersson

Och varför skulla man inte ge det till ett hårdrockband?! Z var otroligt nyskapande, mycket mer än något annat band på den tiden.Lyssnar man dessutom till deras folkmusikinspirerade låtar så förstår man snart varför de fick priset.

2006-08-27 @ 14:45:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0