Fredag kväll, tokiga folkpartister, ny-nazister och botgörande moderater

32226-17

FOTO Ingemar E L Göransson

Fredag kväll, kallt som om man vore på Nordpolen. Det är inte klokt att i morse var det –18 grader kallt!! Och detta i mitten av mars. Att då släpa sig upp för att göra sig i ordning , tas sig till station och sätta sig på tåget för att åka till storstan. Brrr, sa Kasper, när han fick se en naken häst!

 
Nog om gnäll – vädret kan man inget göra åt men förhoppningsvis deswto mer åt tokiga politiker och vad de tar sig till. I Norrköping, grannstaden, finns det en folkpartist som har blivit utslängd från ett planeringsmöte inför kvinnodagens firande i Norrköping.

 
Erik Svansbo vill se en liberalare syn på prostitution och har fått för sig att kvinnor gillar att sälja sina kroppar och få betalt för besväret. Han jämför prostitutionen med att spela fiol och få betalt för detta!

 
Erik Svansbo är nu inte vilken folkpartist som helst. Han står på tredje plats på riksdagslistan i Östergötland. Är detta månne ytterligare ett utspel från hans parti för att skapa ytterligare jobb eller är det ett led i att befria arbetet från besvärliga moraliska begränsningar?

 
- Jag har varit en blåögd dåre säger den liberalaste av liberala liberaler Svansbo till Folkbladet. Tro det!

 
********************************

 
När Linköpings lokale mini-fuhrer Jonas Andersson åkte dit för förberedelse till upplopp, vapeninnehav m.m. hjältemodiga brott och dömdes till ett varv på kåken där han hör hemma. Samtidigt med att anstaltsporten slog igen om den lille ligist så havererade hela den tänkta nazistiska uppmarschen i Linköping och Östergötland. Det är bara att konstatera att polisen i Östergötland gjorde ett lysande jobb som såg till att den lille självutnämnde befriaren av oss östgötar från oss själva försvann och med hela sitt byke av gaphalsar. Så mycket för folklig förankring som den på lagen ropande förbrytaren påstod sig besitta.

 
Det är ingen brådska att komma ut ta´t lugnt – det är ingen som saknar er!

 
**********************************

 
Men det är inte bara prostitutionsvännen Svansbo och mini-fuhrern Andersson som är ute och cyklar utan hela det moderata partiet om man skall tro dem själva. Fredrik Reinfeldt har i sin visdom kommit till att moderaterna har haft fel i 30 år. Reinfeldt angriper Bildts arrogans, Gunnar Hökmark beskrivs som en som plågade livet ur partiet och så vidare. Denna närmast självplågande slutsats kopplat till en över allt skuggande önskan om att få makten och härligheten vad ger det för slutsats? Hur blir det med trovärdigheten framför allt som Reinfeldt visar en allt mer tydlig primadonnaliknade attityd till kritik mot både sin politik och inte minst mot sin person. Någon frågade en gång skulle du köpa en begagnad bil av denne man och visade upp en bild av Richard Nixon.

 
Skulle du köpa ett begagnat land av denna man?

 
***********************************

 
Fredag kväll:

 
Låt mig rekommendera lite musik för öronen att vila till under helgen:

 
Neil Diamond 12 songs American Records.
Den europeiska utgåvan kom för någon vecka sedan och med två bonusspår. Perfekt helgmusik för den melankoliske. Lysande texter, underbara arrangemang och en till alla stycken sensationell produktion av Rick Rubin. Det bästa Diamond har gjort på 20 år eller mer.

 
Alligator Records 30th Anniversary Collection Alligator Records
Egentlig fem år gammal dubbel-cd med hel del av icke utgivet material från detta lilla bluesbolag som hade bl.a. Hound Dog Taylor. Som för övrigt finns med på en 4 minuters video som extra bonus.

 
Trevlig helg!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0