I Federleys dimmiga värld

image282


I dagens Aftonblad säger Fredrick Federley säger att han knappt märkte av någon effekt av att knarka. Läs det här igen. Så här säger en av högerns ledande ungdomspolitiker (ordförande i Centerns Ungdomsförbund) och därmed också söker göra användandet av knark som en bagatell. Han har snortat och rökt och det var inget enligt Federley. Kritiken mot honom är också kraftfull från narkotikapolisen i Stockholm (Se SvD idag). Hans knarkliberala inställning är bedrövlig.

Om det hade varit vilken som helst av en CUF eller MUF medlem som hade gjort det hade det möjligtvis varit ett tecken på dåligt omdöme men när CUF:s ordförande ertappas närmast in flagrante med haschpipan i käften och kokainlinan i snoken så är det uppseendeväckande för att inte säga osannolikt.Men det är också symptomatiskt på den inställning som präglar den nyliberala politikerkretsen som driver högerns anlopp mot fackföreningsrörelsen. Federley har anklagat facken för allt från maffiametoder till kriminell verksamhet i allmänhet samtidigt som han sitter och knarkar. Hans trovärdighet som kritiker av andra faller på sin egen orimlighet i knarkets förvirring och dimmor.

Men vad som är värre är att Federley och andra högerpolitiker som har erkänt sina test av knark är att de för det första sätter sig över lagen då knark är i lag förbjudet. De ger signalen att kan vi så kan andra sätta sig över lagen och bryta den. De ger också ytterligare en signal att knark är inte farligt - det är okay så dra en lina och rök en braja!

Federley säger inledningsvis enligt Aftonbladet att han inte kände någon effekt av knarket. Med andra ord det är inte farligt och det är okay.Fredrik Federley får nog framledes leva med att bli sammanknippad med Stureplansöverklassens bratt-tillvaro där allt är okay bara man har pengar och lagen den kan man högaktningsfull ge tusan i för den är bara för löneslavarna på de lågavlönade tjänstehjonsjobben!

Själv framstår han alltmer som en tillgång för motståndet mot högerregeringen!


FOTO Ingemar E L Göransson

www.kulturochpolitik.se


Kommentarer
Postat av: Jah Hollis

Prova lite själv. Du kanske inte känner något heller. Man vet inte förrän man har testat. ;-D

2007-05-09 @ 15:37:43
URL: http://jahhollis.blogspot.com/
Postat av: Johannes

Shit vad en del politiska tyckare är jobbiga. Läste bara ditt inlägg om CUF killen och utgår från att du hör hemma på vänsterkanten. Hur kan du bortse från din egen sidas överträdelser och bara undgöra det över de borgerliga? Har du inga politiska/ ekonomiska infallsvinklar att skriva om? Vad ger Sahlins kontokortsklippande för signaler? Skärp dig eller lägg ner ner, ännu en sån som du behövs inte.

2007-05-10 @ 10:01:11
Postat av: Ingemar E L Göransson

Jag är för rädd om min hälsa och förstånd för att stoppa i mig sån skit!
Johannes, du behöver inte läsa och för övrigt skriver jag vad jag vill om utan att fråga dig om lov. ska någon lägga ner så är det inte jag.

2007-05-10 @ 21:24:05
URL: http://ingemarsblogg.webblogg.se
Postat av: Martin

Fredrick har ju sagt att detta inte är en fråga som han tänker driva, så jag tycker att hans privata göranden och låtanden är totalt ointressanta. Jag kan se hur några tidningar försöker blåsa upp det på samma sätt som den här bloggen verkar försöka plocka billiga poäng av det. Det är väl bara positivt att det blir litet diskussion. Jag är för övrigt inte drogliberal.

2007-05-10 @ 22:35:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0