Skål på dig Freddie

Jag tycker det är härligt att äntligen någon vågar ta bladet från mun och säga som det är. Lite fylla på jobbet är inte fel. Titta på den konstruktivitet som utvecklas efter ett par stadiga snapsar eller en vinare. Vilka innovativa beslut som kan tas. Och det är ju inte utan att vi måste inse att det här larvet att jaga yrkeschaufförer som har fått sig ett par välförtjänta  dragnaglar och en halv platta starkbärs på båten. Nej, sluta upp och sjafsa om nykterhet - det är bara för fjantar och glädjedödare. En lagom alkoholkonsumtion på jobbet är inte fel.


Vilka bra beslut som ledningsgruppen på firman tar efter en rejäl lunch med alla tillbehör. Vilka kreativa idéer som kommer fram med en tilltagande promille i kroppen. Det måste bli slut på den här döddansande, glädjedödande attityden till alkohol på och i jobbet. Jag tänker föreslå att på mitt jobb ska vi få en bar där vi kan hämta oss en bira eller en whisky när idéerna tryter. Och tänk så mycket roligare det blir när chefen eller andra arbetskamrater slår på röven vid eftermiddagsfikat. Det skapar arbetsglädje det, eller hur?


Varför jag tror det här? Jo det har ju fått välsignelse från högsta ort; statsminister Reinfeldt sa idag på presskonferensen att Ulrica Schenström visst hade druckit alkohol för 945 spänn tillsammans med TV4-journalisten men inte var hon så påverkad att det påverkade hennes jobb!


Så grabbar och tjejer, när de kan supa på Rosenbad så kan vi väl göra det på jobbet med - det påverkar inte vad vi gör och vår förmåga att göra det. Skål Freddie!!


http://www.kulturochpolitik.se/Dagens fotografi Brunnsvik Folkhögskola oktobernatt 2007:

image383

FOTO Ingemar E L Göransson


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0