Sommaren tar aldrig slut!


Det går inte att komma ifrån det. Beach Boys är lika med sommaren som är för evigt. man blir som en tonårig på nytt när man lyssnar på deras musik.

Julen 1962 fick jag en EP med gruppen - Surfin Safari. Capitol-etiketten var lila och det var fem solbrända grabbar från Kalifornien på omslaget som höll i en surfin-bräda. Nu vet jag ju mycket bätter det var bara Dennis Wilson som var surfare och bröderna Wilson kom från en mindre väl fungerande familj.

Hur som helst, musiken var underbar, livsgivande och positiv på alla sätt. Den grundlade mångas bild av det soliga Kalifornien. Sedan dess har jag lyssnat på Beach Boys och fortsatt att älska deras musik trots alla katastrofer och tragedier som drabbat dem.

Så det är en upplevelse att på nytt få ta del av deras singlar i mono-format i o m att Captol har producerat den här boxen med alla amerikanska singlar i exakta repros. Här är dom Surfin Safari, Be true To Your School, Sufrin´ USA, I Get Around och så vidare. det är den eviga sommaren som är här på nytt!

Skaffa boxen med Beach Boys 15 första singlar från 1962-65. Upplagan är begränsad så det gäller att sno sig!


www.kulturochpolitik.se
Dagens Foto
www.ordochkultur.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0