Reinfeldt trampar i klaveriet - igen!

Hur har Reinfeldt det med trovärdigheten så här veckans sista arbetsdag. Fredag den 22 februari 2008 kommer att bli något av ytterligare en spik i den reinfeldtska förtroendelikkistan. Under valrörelsen och dess förr innan har moderaterna högljutt kritiserat socialdemokratiska utnämningar och sagt att de inte byggt på kompetens utan har varit politiska belöningar och socialdemokratiskt strategi för att kontrollera statsapparaten.


Sant eller falskt, så framstår utnämningen av Mikael Odenberg som generaldirektör som en politisk belöning och inte minst ett tystande av en internt besvärlig kritiker i den moderata partimiljön. Att utnämna Mikael Odenberg till generaldirektör för Svenska Kraftnät kan knappast bero på att han har sådana eminenta kunskaper om Kraftnäts verksamhet och svensk elförsörjning.


Vad som stärker detta ytterligare är det faktum att konsulten fick bara ett namn att välja på. Det är en urvalsprocess som liknar gamla tiders presidentval i Albanien. Där var också bara en kandidat att välja på.


Reinfeldts hyckleri när han i media påstår att genom att det var en utomstående konsult som föreslog det enda namnet så var det en öppen historia vem som skulle få generaldirektoratet. Reinfeldt framstår som Expressen skriver som en bluffmakare. Kunde inte sagt det bättre själv!


http://www.kulturochpolitik.se/


Kommentarer
Postat av: Dr. No

Hur kan du släpa Albanien, under glansperioden det enda utomasiatiska landet som bekände sig till den vackraste av ideologier, Maoismen, i samma smuts som den vedervärdige parodin på Skalle-Per som för tillfället förnedrar Moder Svea med sin härskartekniska dubbelmoral?

"Peking, och Tirana, det är våra huvudstäder. Där vajar den röda fanan." - Knutna Nävar

2008-02-22 @ 14:47:06
URL: http://omniaabsurdumest.blogg.se
Postat av: Eva Hedesand Lundqvist

Reflektera också över hur mycket en sådan här konsult kostar för att rekrytera en enda person.

Jag har jobbat i ett sådant jobb så jag vet vad det kostar. Och tro mig eller inte men det är åtskilliga kronor.

2008-02-23 @ 16:25:07
URL: http://www.s-info.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0